ما از سیر برای چاشنی غذاها از غذای آماده تا سیب زمینی سرخ کرده استفاده می کنیم. برای کسانی که سیر را دوست دارند اما همیشه آرزو می کنند اینقدر تند نباشد ، سیر سیاه ممکن است راه حل ایده آل باشد. سیر سیاه بوی تندی مانند سیر تازه ندارد و می تواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد.
سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه ، نوعی سیر تخمیر یا پیر ، دارای فواید بی شماری برای سلامتی است که از خاصیت آنتی اکسیدانی قوی تا نقش بالقوه آن در درمان سرطان را در بر می گیرد .

با عطر و طعم شیرین منحصر به فرد و قوام ژله مانند ، به دلیل خواص آنتی اکسیدانی در آسیا شناخته شده است .

سیر سیاه (Allium sativum L.) محصولی تخمیر شده از سیر است که با تیمار سیر تازه به مدت متوسط ​​10 روز در دمای بالا (40 تا 60 درجه سانتیگراد) و رطوبت بالا تهیه می شود. تحت واکنش میلارد قرار می گیرد که باعث تشکیل ترکیبات مختلف در طی واکنش می شود. این واکنش همچنین سیر سفید را به رنگ سیاه تیره می کند.

این فرآیند ها در میان تامین کنندگان بسیار متفاوت است ، درمان پیری بین 4 تا 40 روز است. یک مطالعه نشان داد که 21 روز درمان در 70 درجه و رطوبت نسبی 90٪ برای توانایی آنتی اکسیدانی سیر سیاه بهترین است .

در حالی که می توانید سیر سیاه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید ، مکمل های سیر سیاه نیز موجود هستند.

سیر سیاه هنگامی تولید می شود که سیر تازه یک واکنش آهسته Maillard داشته باشد ، سیر را به صورت شیمیایی تغییر داده و رنگ سیاه مرغوب را تولید کند.
اجزاء

وقتی سیر تحت درمان قرار می گیرد تا به سیر سیاه تبدیل شود ، آلیسین ، عنصری که بوی بدنام سیر تازه را می دهد ، به انواع ترکیبات دیگر تبدیل می شود .

سیر سیاه دارای آنتی اکسیدان های مختلف است .

    ترکیبات Amadori / Heyns: اینها در طی واکنش میلارد تشکیل می شوند. ترکیبات Amadori / Heyns آنتی اکسیدان های قوی هستند و در مقایسه با سیر تازه ، سیر سیاه 40 تا 100 برابر بیشتر از این ترکیبات دارد .
    5-هیدروکسی متیل فورفورال: این یک آنتی اکسیدان است که برخی از اثرات ضد التهابی نیز دارد. در مقایسه با سیر سفید ، سیر سیاه مقدار بیشتری از این ماده مفید را دارد ، زیرا 5-HMF در حرارت بسیار زیاد ایجاد می شود [4].
    ترکیبات ارگانوسولفور: دیالیل سولفید ، دیال دی سولفید ، دیال تری تری سولفید و دیال تتراسولفید .
    پیروات: این یک مولکول اصلی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سیر سیاه است. این باعث کاهش اکسید نیتریک و پروستاگلاندین E2 می شود که هر دو التهاب را طولانی و تشدید می کنند .
    S-alylcysteine
    تتراهیدرو-β-کاربولین ها
    N-فروکتوزیل گلوتامات
    آرژنین N-فروکتوزیل
    آلیکسین
    سلنیوم
    N-alpha- (1-deoxy-d-فروکتوز-1-yl) -l-arginine
    سایر آلکالوئیدها ، پلی فنول ها و فلاونوئیدها

 

منبع خبر

 

با خاصیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه برای پوست و بدن آشنا شوید

آیا ماسک صورت زغال برای پوست ضرر دارد؟

نقد و بررسی برند ماسک صورت فریمن

سیر ,سیاه ,، ,آنتی ,ترکیبات ,اکسیدانی ,سیر سیاه ,می شود ,آنتی اکسیدانی ,سیر تازه ,، سیر ,ترکیبات amadori heyns

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

qshop14004 بالی برای پریدن ... روزنه امـیــــــد ماه گیسو ADмιɴιѕтrαтoR اصول حسابداری تعمیرگاه قالبی برای تست با ما بهترین سایت را برای خود داشته باشید عطر باران